Op Residence de Eese zien wij onze gasten als onze vrienden en de vrienden van onze vrienden zijn onze vrienden dus geeft Residence de Eese iets extra's aan onze gasten:

Een spaarsysteem die maakt dat u bijzondere momenten krijgt aangeboden van Residence de Eese maar ook dat u een deel aanbiedt aan uw vrienden en sociaal – maatschappelijk minder bedeelden groepen die dankzij uw bijdrage van iets extra kunnen genieten.

VRIENDENPUNTEN, op alle horeca omzetten krijgt u vriendenpunten – twee derde deel van deze punten kunnen door u op vastgezette tijden worden omgezet in iets bijzonder leuks – bijvoorbeeld een gratis bijzonder feestdiner of een verzorgde huifkar tocht speciaal voor de Vrienden van de Eese – heeft u meer punten dan u zelf op kunt maken? Geen probleem u kunt vrienden uitnodigen – zo kunnen de vrienden van de vrienden kennismaken met de leuke aspecten van het gast zijn op Residence de Eese. Een derde deel van de vrienden punten gaat naar een maatschappelijk doel, u kunt hiervoor ook ideeën aandragen – in alle geval zult u via de infobrieven en de website Vrienden van de Eese op de hoogte blijven van de bestedingen. We beginnen met het ondersteunen van vakanties op de Eese van instellingen met gehandicapten.